Saturday, December 31, 2011

The Gerson Miracle

Acest film il gasiti aici si aici sau aici.


 
Conform lui Max Gerson, cancerul are doua cauze: deficitul de nutrienti si toxinele acumulate in organism.


 




Poluantii care ne inconjoara zi de zi sunt descrisi in cartea scrisa de Charlotte Gerson "The Gerson Therapy": aerul din masina, detergentii de rufe, dar si de uz casnic, materialele plastice, fluorul si clorul din apa de la robinet,  radiatiile electromagnetice (telefon mobil, cuptor cu microunde, linii de transport a energiei electrice...)


 

Sodiul elimina potasiul din organism, si de aceea potasiul trebuie suplimentat si sarea eliminata din alimentatie, iar fructele si legumele bogate in sodiu evitate.


 

Uleiul de canepa este singurul ulei acceptat, acesta trebuie sa fie organic, presat la rece, si sa se consume crud.


 


 


 


Acest film mai trateaza subiecte cum ar fi: nocivitatea chimicalelor folosite in agricultura, a medicamentatiei, a chimioterapiei, a consumului de proteina animala..etc


 


 
Se stie ca amalgamul este toxic pentru oameni, datorita continutului ridicat de mercur care se absoarbe in organism. Daca iti scoti o plomba cu amalgam, materialul va trebui evacuat ca deseu toxic, dar in gura noastra nu e toxic?


 


 










Storcatoarele Norwalk recomandate de Institutul Gerson pentru a realiza cantitatea de suc necesara terapiei Gerson (13 pahare pe zi) sunt speciale, implicand maruntirea si presarea pulpei de fruct sau leguma, si nu alte metode, cum ar fi centrifugarea care este contraindicata.

No comments:

Post a Comment

Postări populare

Total Pageviews