Wednesday, December 28, 2011

Tratament cancer, diabet.. prin dieta vegetariana- Forks over knives

Acest film documentar intitulat "Forks over knives" ("Furculite in locul cutitelor) arata cum doi minunati doctori (Campbell şi Esselstyn), demonstreaza cum poti scapa de diabet, cancer, osteoporoza, hipertensiune, boli de inima, obezitate, oboseala cronica, etc...prin eliminarea din alimentatie a proteinei animale (carne, oua, lactate). 
Aceste tipuri de proteina nu sunt deloc de neinlocuit, iar organismul nu va avea deloc de suferit daca va veti lua necesarul de proteina din vegetale.


Este MUSAI sa vedeti acest film !!!
Ufff...chiar de sarbatori m-am hotarat si eu sa devin vegetariana?


Efectele unei astfel de diete sunt pe langa remisia tumorilor canceroase sau prevenirea aparitiei lor si a osteoporozei, aducerea tensiunii la nivel normal, a colesterolului, a glicemiei, a greutatii, a ritmului cardiac, eliminarea oboselii cronice, etc.

Acest grafic arata cum creste numarul celulelor canceroase in cazul unei diete de 20 % proteina animala in comparatie cu o dieta cu 5% proteina animala, intr-un studiu realizat pe sobolani.


Tot dintr-un studiu realizat pe sobolani a caror dieta se schimba la 3 saptamani, proteina animala fiind alternativ 5 % sau 20%, rezulta faptul ca tumorile canceroase pot regresa cand se reduce cantitatea de proteina animala, si se pot dezvolta atunci cand procentul de proteina animala creste la 20%.


Suntem indoctrinati sa credem ca laptele ne da calciul necesar dezvoltarii oaselor, dar acesta nu face decat sa produca aciditate in corpul nostru (la fel ca si carnea), aciditate care este neutralizata tocmai prin eliberarea calciului din oase, acest proces ducand la osteoporoza. Sunt plante mult mai bogate in calciu decat laptele de vaca, si care nu vor genera aciditate in corpul uman.


In timp ce 500 calorii de hrana vegetariana ne umplu stomacul si fac ca receptorii de intindere si densitate sa trasmita creierului ca stomacul e plin, 500 calorii de hrana prelucrata, concentrata, tip fast food umple doar o parte din stomac, si astfel avem mereu senzatia de foame.


De ce mancarea fast-food ne da atata placere? Triada motivationala este un sistem pregatit de mama natura pentru fiecare creatura pentru ca aceasta sa poata supravietui si transmite genele urmasilor sai: cautarea placerii (mancare, sex), evitarea durerii si conservarea energiei (efort minim).


Cam aceeasi poveste care o puteti regasi in "Studiul China"

No comments:

Post a Comment

Postări populare

Total Pageviews