Friday, December 2, 2011

Unguent de coala calului



Ingrediente: Extract uleios de coada calului, ceara de albine.
Mod de preparare

Se pune intr-un borcan curat și uscat planta coada calului peste care se toarnă ulei de măsline sau de floarea soarelui. Uleiul trebuie sa depășească nivelul plantei cu aproximativ o lățime de deget. Se pune un capac la borcan și se lasă la soare 5-7 zile sau pe baie de abur 4 ore la foc foarte scăzut,  cu opriri intermediare p a evita fierberea uleiului.
După ce uleiul s-a infuzat se strecoară și se amesteca cu ceara topita în prealabil pe baie de abur, intr-un borcanel curat și uscat. Dacă pătrunde apa în unguent, acesta se va strica în 7 zile.

Unguentul nu contine parabeni (cunoscuti ca fiind cancerigeni) si nici o alta substanta de sinteza daunatoare organismului.


Coada calului este planta minune care dizolva chiar si tumorile maligne, chisturi, noduli, si este recomandata intr-o serie intreaga de afectiuni cum ar fi: tulburari renale, discopatii, crize hepatice, hemoragii pulmonare, bronsite, osteoporoza, inflamatii, dureri reumatice, artritice si nevralgice, pietre si nisip la rinichi, etc.



Alifia de galbenele este recomandata in tratamentul nodulilor la san, tumorilor mamare benigne dar si maligne, a chisturilor, etc.




Ceara de albine este un bun antispetic, si este folosita pentru a trata ranile, eczemele sau diverse afectiuni ale urechii fiind foarte apreciata si pentru efectul benefic pe care il are asupra circulatiei sangvine.







Modul de folosire (tratamentul tumorilor benigne si maligne) gasiti aici si aici.
Termen de garantie: 1 an de zile
Conditii de pastrare: la frigider, inchis si evitati sa lasati apa sa intre in borcanel


No comments:

Post a Comment

Postări populare

Total Pageviews