Monday, December 19, 2011

Unicef, Pampers, vaccinuri si autism

Inainte sa aflu cat de daunatoare sunt vaccinurile pentru copii, chiar credeam ca fac o fapta buna cand cumparam pachetele de la Pampers pe care scria 1 pachet = 1 vaccin.
Dar intre timp am aflat parerile muuultor doctori si din strainatate (Dietrich Klinghardt, Mercola, Natasha Campbell-McBride, David Ayoub), dar si din tara, care admit efectul deosebit de nociv al mercurului si aluminiului din vaccinuri asupra corpului uman, si avertizeaza asupra legaturii directe dintre autism si mercur, etc, etc.


Iata cum sta situatia:

In USA rata incidentei autismului este foarte mare: 1 din 50 sau 60 de copii (din experienta specialistilor care trateaza. Aceste cifre nu sunt oficiale, pentru ca autoritatile nu dau publicitatii adevaratele cifre).
Nici Europa nu sta mai bine, conform dr. Natasha Campbell-McBride care spune ca in momentul in care a terminat scoala medicala nu vazuse niciodata un copil autist, incidenta autismului fiind de 1 copil la 10.000. Cu 5 ani in urma medicii din Marea Britanie diagnosticau cu autism 1 copil din 150, iar acum 1 copil din 66.
(Sursa: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/07/31/dr-natasha-campbell-mcbride-on-gaps-nutritional-program.aspx)

Sute de mii de copii din Nigeria au autism datorita tiomersalului din vaccinurile care sunt fortati sa le faca. Sanctiunile sunt uriase pentru parintii care refuza vaccinarea, acestia fiind bagati la puscarie, sau chiar decapitati. Cantitatea de tiomersal din vaccinurile pentru Africa este mult mai mare datorita climatului cald, fiind astfel nevoie de o cantitate mai mare de conservant.


Sursa: http://www.vsan.org/rok-az/misc/KH.1.21.06.pdf

No comments:

Post a Comment

Postări populare

Total Pageviews