Tuesday, September 25, 2012

Sapun natural de poveste

 
Azi am primit  in dar aceste sapunuri minunate facute de Sapunika
Pacat ca pozele nu pot sa redea parfumul cu adevarat deosebit al acestor sapunuri.

Tot cumpar de ceva timp sapunuri naturale si m-am lovit de tot soiul de inconveniente: 
 - mirosul era prea puternic - am cumparat unul cu rozmarin pe care l-am tinut mai mult de 6 luni in balcon pt ca nu-i suportam mirosul puternic. De altfel rozmarinul imi place cum miroase, dar acel sapun te scotea afara din casa :)
- se topeau foarte repede. Eu inteleg ca un sapun nu te poate tine un an de zile, dar nici sa se piarda mai mult in sapuniera nu cred ca e ok. Precizez ca sapunierea mea le permite sapunurilor sa se scurga, deci nu au stat in apa.
- uscau pielea, ba chiar produceau iritatii usoare. Imi pareau un pic prea caustice, ca si cum nu ar fi avut pH-ul potrivit si imi era teama sa ma spal cu ele.
- nu faceau "minunile" prea mult laudate de producator. Spre exemplu, am cumparat un sapun cu ulei de catina care dupa cum povestea producatorul ar fi trebuit sa reduca nu numai dimensiunile alunitelor de pe piele :), dar si numarul acestora. Lucru care nu s-a intamplat.


Cred ca este de prisos sa spun ca sapunurile facute de Sapunika nu prezinta aceste dezavantaje.
Ba mai mult, apreciez la ele faptul ca nu contin ingrediente precum uleiul de floarea soarelui, care, desi are el proprietatile lui de ingrijire a pielii, duce la o rancezire mai rapida a produsului finit. Toate ingredientele sunt de calitate, din cate am remarcat nu s-au facut compromisuri!
Si mai apreciez mirosul absolut demential care imi induc o stare de bine instantaneu! Se stie ca anumite uleiuri esentiale au capacitatea de a te binedispune, si chiar de a te face mai optimist, iar in cazul meu este foarte adevarat acest lucru!
Si pt ca am incercat si eu sa fac sapun de casa, cu atat mai mult apreciez rezultatul, nefiind chiar usor sa faci asa ceva!
Dar cel mai mult apreciez ingredientul nu tocmai secret numit PASIUNE.
Se simte, se vede ca ai pus pasiune in ele si iti multumim pt picatura de bucurie care ne umple zilele! 

Ce sa mai zic de modul de prezentare?
 Etichetele sunt  adevarate mesaje, iar ambalajul pune produsele in valoare si le ajuta sa fie cadoul perfect pt multe ocazii.
Aici puteti gasi produsele Sapunika

Sunday, September 16, 2012

rBGH - Lactate toxice

Porumbul Bt nu este singurul aliment modificat genetic, despre care există dovezi ca ar cauza probleme
 
Hormonul de creștere bovină modificat genetic (cunoscut si sub numele de Posilac, rBGH, sau rBST) este proiectat prin inserarea de gene de vacă în bacterii E. coli, în scopul de a face bacteriile sa produca un hormon care accelereaza metabolismul  vacii, astfel stimuland productia de lapte. 
 rBGH creste nevelul de IGF-1 (un hormon numit factor de crestere asemanator insulinei) care a fost legat de aparitia cancerului, iar acest hormon este excretat in lapte. 

IGF-1 este un hormon puternic, care actioneaza pe glanda pituitara pentru a induce efecte metabolice  și endocrine puternice, inclusiv cresterea  si replicarea celulara. Nivelurile crescute de IGF-1  sunt asociate cu  cancerul de san si alte tipuri de cancer. Atunci când vacile sunt injectate cu rBGH, nivelul lor de IGF-1 crește până la 20 de ori, iar acest IGF-1 se excretă în lapte.
Și nu numai că pasteurizarea nu distruge aceasta proteina, dar studiile arată , de fapt crește nivelurile de IGF-1 cu circa 70 la sută, probabil prin ruperea legaturilor dintre proteine.
Femeile aflate la premenopauza cu nivel ridicat de IGF-1 au de șapte ori mai multe sanse de a dezvolta cancer de san, iar barbatii cu nivel de IGF-1 crescut au un risc mai mare de a dezvolta cancer de prostata.

     Există dovezi puternice ca rBGH crește riscul de cancer al tesutului canalelor de lactatie al femeilor, care este una dintre cele mai agresive forme de cancer de san. Rata incidentei cancerului țesutului canalelor de lactatie a crescut cu 50 pana la 60 la suta. Chiar și vacile de lapte suferă de16  probleme de sănătate diferite, atunci când li se administrează rBGH:
  • Cresterea cu 40 %  a infertilitatii 
  • Cresterea cu 55 % a șchiopătatului
  •  Durata de viata scurtata
  • Boli ale copitelor
  • Lapte vizibil anormal
    Țesuturile mamare ale feților de sex feminin și sugari sunt deosebit de sensibile la influențele hormonale și chimicale cauzatoare de cancer. Sugarii și copiii expuși la un nivel ridicat de IGF-1 de timpuriu pot deveni "sensibilizati", ceea ce duce la probleme de sanatate mai tarziu in viata, cum ar fi mărirea sânilor la sugari si copii mici, si cancerul de san la femeile adulte. 
Sugarii si copiii mici absorb IGF-1 în concentrații mai mari decât adulții, pentru că peretele lor intestinal este mai permeabil la proteinele. IGF-1 din produsele lactate pare să fie protejat in timpul digestiei de cazeină și de efectele de tamponare ale lactatelor.
 Sursa: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/23/rgbh-in-milk-increases-risk-of-breast-cancer.aspx

In cazul in care va ganditi ca acest hormon nu ar fi deja folosit in Romania, aflati ca nu avem noi acest noroc. In perioada in care alaptam, cand mancam cascaval (unul din putine produse lactate pe care il agreez) noaptea si mai ales dimineata trebuia sa ma duc eu sa-l trezesc pe cel mic ca sa mai scap de acea productie excesiva de lapte, lucru care nu se intampla cand nu mancam lactate cumparate.

 

Tuesday, September 11, 2012

Eva – La Femme Divine

 


Set de produse cosmetice format din ovule, supozitoare,  sapun, crema de noapte si crema de zi. Produse bio preparate exclusiv pentru femei cu rolul de a trezi energia feminina, de a amplifica dorinta si performanta actului amoros, calmeaza durerile menstruale si reduce abundenta ciclului menstrual.
Supozitoarele si ovulele aplicate concomitent seara au rolul de a echilibra chakrele Muladhara si Swadhisthana, armonizeaza si energizeaza organele genitale si de reproducere.
Cremele de zi si de noapte si sapunul pe langa efectul antimicotic, cicatrizant, regenerant dermic al pielii sunt un adevarat afrodisiac natural pentru zona genitala feminina.
Cele cinci produse utilizate, aplicate zilnic au rolul de a echilibra fluxul de energie intre chakre si de a sublima energia sexuala pe Anahata.
Aceste produse contin ceara de albine, propolis, ulei de masline, ulei de catina, galbenele si alte 4 plante.
Preturi: 
10 ovule cu propolis 10 lei,
10 supozitoare 10 lei,
Sapun Intimo 9 lei,
crema de noapte 20lei,
crema de zi 20lei.

Pentru comenzi: greenlifehappy999@gmail.com
Sursa

Saturday, September 8, 2012

Manual de Programare Neuro-Lingvistica (NLP)





Manual de Programare Neuro-Lingvistica (NLP) - "Un Ghid Practic pentru obtinerea rezultatelor pe care le doresti" scris de Joseph O'Connner, unul dintre cei mai cunoscuti formatori de NLP din lume, autor a 17 carti, majoritatea bestselleruri internationale.

Ghidul l-am gasit in libraria mea online favorita si contine o serie de exercitii practice, teme, exemple care va pot ajuta sa intelegeti mai usor tainele NLP.







Numele de NLP vine de la cele trei domenii pe care le imbina:
-Programare: Aptitudinea fiecăruia de a "produce" și "transpune" în practică o variată și complexă gamă de programe comportamentale. Descoperirea, folosirea si schimbarea comportamentului, limbajului si comunicarii non-verbale pentru atingerea obiectivului.
-Neurologie: Creierul este baza fiziologica a perceperii, gandirii, simtirii si functionarii intregului sistem uman. Realitatea este procesata si transformata de cele cinci simturi si sistemul nervos in experienta.
-Lingvistica: Utilizarea limbajului si cum ne afecteaza acesta. Experienta este codata si organizata  de catre limbaj si sistemul de comunicare non-verbala


Obiectivele
O data ce ne-am fixat obiectivele in constient, subconstientul incepe sa lucreze pentru atingerea acestora.
Obiectivele trebuie sa aiba un enunt pozitiv, sa cuprinda cat mai multe detalii specifice si sa fie compatibile cu tine. Apoi trebuie sa-ti definesti resursele necesare atingerii acestor obiective dar si dovezile care te vor ajuta sa-ti dai seama ca ti-ai atins obiectivul. Trebuie sa ai in vedere consecintele schimbarii asupra ta, dar si a celorlalti, dar si care este pasul urmator dupa ce ti-ai indeplinit obiectivul.
Afirmatiile te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele, fiind declaratii puternice care iti mentin mintea concentrata asupra acestora. Afirmatiile trebuie formulate ca si cum ele se adeveresc in momentul de fata, dar nu ca si cum s-ar fi adeverit deja, si nici cu termene limita.



Semnale de accesare ale ochilor.


Nivelurile de invatare:
1. Incompetenta inconstienta: Nu stii si nu stii ca nu stii.
2. Incompetenta constienta: Stii ca nu stii
3. Competenta constienta: Stii ca stii (Sunt necesare 1000 ore pt atingerea acestui nivel)
4. Competenta inconstienta: Practici abilitatea dobandita in mod automat, cu regularitate. Abilitatea este transferata subconstientului, astfel incat constientul sa fie liber sa faca altceva. (Sunt necesare in ca 5000 ore pt atingerea acestui nivel)
5. Maestria: Nu e doar eficienta, ci si placut la vedere. (Sunt necesare 25000 ore pt atingerea acestui nivel)

NLP este metoda de invatare accelerata, o scurtatura care te ajuta sa treci de la prima etapa direct la a patra etapa ocolind celelalte doua etape intermediare.

Limbajul
Te poate ajuta sa afli nivelul pe care se concentreaza o persoana. Poti folosi nivelurile neurologice pentru a analiza o problema, cand esti dezorientat sau nesigur in legatura cu ce ai de facut, pentru a afla unde te-ai blocat.

Identitate:  Eu nu pot face asta aici

Convingere: Eu nu pot face asta aici

Capabilitate: Eu nu pot face asta aici

Comportament: Eu nu pot face asta aici

Mediu: Eu nu pot face asta aici


Prezumtiile NLP:
-Oamenii reactioneaza la experientele lor, nu la realitatea in sine
-A avea cel putin o alternativa este mai bine decat a nu avea alternativa
-Oamenii fac cea mai buna alegere pe care o pot face la momentul dat
-Oamenii functioneaza perfect
-Toate deciziile au un scop
-Orice actiune are la baza o intentie pozitiva
-Subconstientul echilibreaza constientul si nu este rau intentionat
-Sensul comunnicarii nu rezida doar in ceea ce intentionezi tu sa transmiti, ci si in reactia pe care o primesti ca raspuns (Nu există greșeli, există doar feedback)
-Avem deja toate resursele care ne sunt necesare sau le putem crea
-Mintea si corpul formeaza un sistem
-Prelucram toata informatia prin simturile noastre
-Imitarea unei actiuni reusite duce ea insasi la excelenta
-Daca vrei sa intelegi, actioneaza. (Inveti facand)

Aceasta carte face cu siguranta parte din categoria cartilor online de calitate care ii pot ajuta pe cei care doresc sa atinga excelenta.

Fructele toamnei


Mix: Coarne, paducele, porumbele, catina

Paducele                                        Porumbele

Coarne                                        Catina






Postări populare

Total Pageviews